Kolay Boykot'u kullandınız mı?. Hemen dene!

Yerli Tüketiciler, Yerli Markalarla Buluşuyor!

Bakan Açıkladı, Yerli Otomobilde İlk Prototip 2019'da!

13 Kasım 2018 11:00
Favoriye Ekle

Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank "311 OSB'de 1,8 milyon kişi istihdam ediliyor, tüm parsellerde üretime geçilmesiyle birlikte istihdamın 2,5 milyon kişiye ulaşmasını bekliyoruz" dedi. Varank yerli otomobille ilgili ise ilk prototip ise 2019'da üretilecek açıklamasında bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ara malı ithalatını azaltmak üzere uçtan uca Yerlileşme Programı'nı ilan edeceğiz. Amacımız, orta-yüksek ve yüksek teknolojili üretim." dedi.

Bakan Varank, "9 ayda 4 bin 730 yatırım teşvik belgesi düzenledik. Böylece, 117 milyar liralık sabit yatırımla 205 bin kişinin istihdamı planlanıyor." diye konuştu.

Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank "311 OSB'de 1,8 milyon kişi istihdam ediliyor, tüm parsellerde üretime geçilmesiyle birlikte istihdamın 2,5 milyon kişiye ulaşmasını bekliyoruz" dedi. Varank yerli otomobille ilgili ise ilk prototip ise 2019'da üretilecek açıklamasında bulundu.

Bakan Açıkladı, Yerli Otomobilde İlk Prototip 2019'da!” haberine ilk yorum yapan sen ol
Yorumları gör
Yorum yap
Yorum Yap
Kategoriler
Giriş Yap
0
Favoriler
Ara